Tanečné princípy aplikované do života cez unikátne citáty

⇒ Tancovanie v živote je to najhodnotnejšie, čo tanec dáva. ⇐

222 unikátnych tanečných citátov, vďaka ktorým nadobudneš pocit, že tancuješ aj v živote, čím si budeš priťahovať hojnosť i prosperitu.

Citáty vytvorené na základe

10+ ročných tanečných skúseností

Cieľom týchto citátov nie je pritakávať na ne, ale aby ťa podnecovali
k zamysleniu sa a aplikovaniu posolstiev, ktoré sa v nich nachádzajú.

Aplikuj len tie citáty, pri ktorých si pomyslíš:

"Konečne! To je to, čo potrebujem aplikovať."

 

Aké životné oblasti nájdeš v citátoch?

Poďme sa na to spoločne pozrieť:

  • osobnostný rast cez tanec
  • tanečné princípy a time management
    (alebo ako nestrácať čas a využiť jeho plný potenciál)
  • tanec a vesmír
  • nastavenie hodnôt cez tanec
  • pochopíš, čo je primárnym elementom života
  • tanec a príroda
  • tanec a tanečné zákonitosti
  • budovanie osobnosti cez tanečné princípy
  • tanečné princípy a efektivita žitia
  • vzťah sám so sebou a vzťah s ostatnými
  • tanečné princípy a prosperita v živote
  • tanečné princípy a sexualita
  • tanec a emócie
  • sólo a párové tanečné princípy v živote
  • tanečné princípy a cesta za lepším životom
  • ako mať viac zabezpečený život cez tanečné princípy

Kto som, že práve ja ti píšem o 

mojom produkte, za ktorým si stojím?

Volám sa Tomáš Herman a prvýkrát som bol na kurze spoločenských tancov, keď som mal 20 rokov. Po tejto hodine prišla krutá pravda.

Zistil som, že nemám na tanec vôbec žiadne predpoklady a síce, tanečný, pohybový, ani rytmický talent. Aj keď som danú informáciu pochopil, nohy vôbec nespolupracovali. A na hudbu? To bolo pre mňa nemožné. Nechcel som to len tak zabaliť a tak som začal aplikovať tri tipy:
1. Po hodine som si zapísal všetky informácie, ktoré som si zapamätal.
2. Tieto informácie som začal ešte v ten deň aplikovať do praxe postupne, keďže som mal týždeň času.
3. Aby som si spravil na tanec pozitívny návyk, išiel som do toho s úsmevom na tvári.

Po dvoch mesiacoch, keď kurz končil, prišla za mnou lektorka Zuzka a opýtala sa ma niečo, čo zmenilo môj život od základov: „Tomáš, vidím, že si sa počas kurzu zlepšil a ženy s tebou rady tancujú. Nechceš sa pridať k profesionálom?“ V tú chvíľu som sa cítil, ako by som práve vyhral miliardu Eur. S radosťou a pokorou som Zuzke odpovedal: „Bude mi potešením pripojiť sa k profesionálom.“

Začiatky u profesionálov boli veľmi ťažké. Učenie sa nových choreografií, nové figúry zamerané hlavne na techniku a precízne vedenie partnerky. A to všetko skĺbiť na hudbu. Úvod bol u mňa zlomový, pretože sa mi začali vynárať myšlienky: „Som tu správne? Čo tu robím? Veď na to nemám. Pozri sa, ako tancujú ostatní. Oni sú úplne iná liga ako ty!“

A po troch mesiacoch som sa ocitol na prvej súťaži. Vedel som, že skončím medzi poslednými a tak sa aj stalo. Prehra, v ktorej som videl výhru v tom, že som vedel, na čo sa mám sústrediť a pracovať na tom. Začali aj prvé individuálne hodiny s lektormi, kde som začal dostávať hodnotné informácie, ktoré som potreboval. Začal som ísť hlbšie do tanca, do tanečného zmýšľania a žitia.

Prišli aj tri tvrdé pády v podobe rozídenia sa s tanečnými partnerkami. Bol to rok času, kedy som viac tancoval sám, ako s niekým. No aj tu som videl istú výhodu, výhodu v pracovaní na sebe a vo vytrvalosti. Po roku prišla štvrtá partnerka, s ktorou tvoríme tanečný pár dodnes.

Prvé úspechy prišli po dvoch rokoch intenzívneho trénovania, čo som sa pripojil k profesionálom. V roku 2012 som sa stal majstrom Slovenska v plesových choreografiách a vicemajster v Česku, v roku 2013 bronzové umiestnenie na Slovensku a piate miesto v Česku. Posledná medaila bola v štandardných tancoch zakončená striebrom. Profesionálne som odišiel za mojej najväčšej slávy kvôli rodinným a pracovným dôvodom. 

Po troch rokoch, kedy moje vnútro chcelo opäť začať tancovať, ale už nie profesionálne, ale cestou životného štýlu, som začal s tanečnou partnerkou chodiť na kurzy salsy a bachaty. Po úvodnej hodine k nám prišla Zuzka (nie, nie je to tá istá osoba ako z úvodného kurzu spoločenských tancov :D) a povedala nám, že nás presúva k pokročilejším. Mňa to naštartovalo na sebe opäť pracovať a tentokrát si už začať tanec užívať, čo pravidelne zažívam (nielen) na latino párty.

Potom však prišiel celosvetový lockdown, ktorý sa týkal aj tanečných kurzov. Tanec mi začal veľmi chýbať a tak som sa rozhodol nájsť si alternatívu v podobe tancovania sólo. Za krátky čas som opäť rozšíril svoje tanečné portfólie a vtedy mi to všetko začalo dávať zmysel. Zmysel v tom, že som začal tancovať z druhého konca, a to najskôr viesť partnerku cez choreografie, ktoré sa skladajú z figúr a až nakoniec som bol ja, čo mám robiť v tanci. A preto vzniklo LATINO FREESTYLE, ktorého cieľom je od začiatku viesť tanec od seba, objaviť svoje tanenčné ja a začať nielen tancovať, ale tancom aj žiť.

Tieto citáty ti pomôžu zlepšiť tvoj život cez tanec a jeho princípy, vďaka čomu veta:

"Tanec je život.",

ti bude dávať konečne zmysel.

Už to nebude len fráza, ale budeš presne vedieť, čo všetko je ukryté v tejto jednoduchej trojslovnej vete.

Na tieto unikátne tanečné citáty dávam 7-dňovú záruku vrátenia peňazí, pokiaľ ti nič nedá a budeš to považovať za stratu času.

Napíš mi, a ja ti peniaze bez otázok vrátim späť.

Som presvedčený o tom, že si veľa citátov zamiluješ a začneš ich používať vo svojom živote.

Celková hodnota týchto citátov je 100 €.

Keďže si práve tu, mám pre teba prichystanú 

časovo obmedzenú výnimočnú príležitosť.

 

A teraz zbystri pozornosť,

pretože 222 unikátnych tanečných citátov je teraz pre teba

vo výraznej zľave 73 %

Už asi počítaš, koľko to vlastne je z celkovej hodnoty. Všetko je to vo výrazne nízkej cene, pokiaľ to stihneš do časového limitu, ktorý za chvíľu končí. Preto investuj teraz, a neprídeš tak o možnosť získať tento jedinečný tanečný produkt za najvýhodnejších podmienok. ktoré ti ostanú bez časového obmedzenia.

Čo stratíš, keď nezískaš tento balík citátov?

  • veta: "Tanec je život." bude pre teba stále záhadou a frázou.
  • neodlíšiš sa od ostatných, nakoľko používajú zaužívané tanečné vzorce
  • nebudeš vedieť uchopiť tanečné princípy do života správnym smerom
  • neuvedomíš si, že je to v skutočnosti tak jednoduché, lebo pravda býva jednoduchá
  • nebudeš môcť tancovať v živote na základe tanečných princípov, lebo tým, že pravidelne tancuješ, zlepšuješ iba svoj tanečný štýl
  • môžeš na to prichádzať roky štýlom pokus-omyl, ale nie je záruka, že na to aj prídeš a potom si uvedomíš, že strata je privysoká za cenu, za ktorú ju môžeš hneď teraz získať

Tvoje rozhodnutie vydať sa inou cestou, akú 222 unikátnych tanečných citátov dáva, je tou správnou cestou uchopiť tanec v jeho sofistikovanosti, dômyselnosti, precíznosti a veľkoleposti.

Najväčšou výhodou je, že aplikovaním do života budeš mať pocit hrania sa, zabávania sa, lebo tanečné princípy ťa budú viesť tým smerom, kam máš smerovať, čiže k hojnosti a prosperite. 😉

CITÁTY SÚ UŽ PRIPRAVENÉ NA ODOSLANIE
DO TVOJEJ MAILOVEJ SCHRÁNKY.

Nastáva moment, ktorý delí aktívne konajúcich od pasívne pozerajúcich sa vôkol seba.

Po uplynutí časomiery už nebude možné získať tieto unikátne tanečné citáty za takýchto podmienok. Preto konaj rýchlo, lebo čas sa neúprosne blíži k nule.